Totál Dráma Danger & Totál Dráma All Stars & Totál Dráma: Boney Island
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Társoldalak

Nick's number one fan by MustacheSkulls

 

 

Helyek: 17/23

Jelentkezési lehetőség:

- Oldal Chat

- Vendégkönyv

 
Főmenü
 
Totál Dráma Danger
 
Totál Dráma All Stars
 
Totál Dráma: Boney Island
 
Szereplők

Versenyzők

Alexander, a gyerekes. Legtöbbször félénk és nagyon ügyetlen, legjobban azt szereti, ha Alex-nek hívják őt Alexander helyett. Egész életében kisebb elnyomás alatt élt, mivel a nővére (Alice) mindenben elsőbbséget élvezett, de azért szeretik egymást, ezért is jelentkeztek együtt a műsorba. Bár Alexander elég válvetve állt ehhez, mivel szerette volna egyedül megmérettetni magát, ezért csatlakozott hozzájuk az unokatestvérük Cassie és így hárman remélik, hogy egyikük nyeri meg az 1 millió dollárt. Ugyan Alexander nem a legügyesebb és a legokosabb, próbálja magát hasznosnak mutatni, viszont sajnos könnyen befolyásolható.

Alice, az okostojás. Mindent mindenkinél jobban akar csinálni, és sokszor hangoztatja, hogy mindenben kitűnően teljesít. A parancsoló énje ellenére, tud nagyon kedves és barátságos is lenni, igazán nyílt természetű, viszont hamar feltudják bosszantani, főleg a plázacicák. Alice az öccsével, Alexanderrel és gyakorlatilag a legjobb barátnőjével, az unokatestvérükkel Cassie-vel jelentkeztek, bár Alice inkább a pótanyjukat szereti játszani, nem pedig a rokonukat, ezért mindenben pátyolgatja őket. Kisebb konfliktusai azért vannak a testvérével, mert Alice fél, hogy Alexander bohóckodásai veszélyt jelenthetnek arra nézve, hogy Alice nyerje meg az évadot. Ez a lány úgy érzi, hogy ő tökéletesen felkészült, viszont van egy gyengéje, mégpedig a hízelkedő srácok.

Ashton, a buli mániás. Nagyon szeret bulizni, minden bulijára az összes ismerősét meghívja, ami miatt a szomszédai folyton panaszkodnak rá. Szeret híres lenni az osztály körében, és mindenkivel szeretne összebarátkozni. A Totál Dráma Dangerbe, az 1. évadba azért jelentkezett, hogy új barátokat szerezzen, ő inkább az egész versenyt egy óriási bulinak fogja fel, viszont nem a szavak embere, hiába nagyon népszerű a lányok körében, ha találkozik egy csinos lánnyal, akkor rögtön zárkózott lesz. Szerencsére a műsor lehetőséget kínál neki, hogy szerezzen végre egy barátnőt, vajon sikerül-e?

Blake, a hangulatember. Egyik próbát sem akarja elvégezni szívesen, bár ő az egyetlen olyan versenyző, akinek ízlik a Chef főztje, és akinek kényelmesek az ágyak. Ő az egyetlen versenyző, aki elég rossz múlttal rendelkezik, mivel a szülei meghaltak, ezért egy mostohacsalád örökbe fogadta és habár nincs rosszban a szülőkkel, elég kicsapongó életet kezdett el élni, a saját kis világában nem érdekli szinte semmi és senki, és aki neki nem szimpatikus, annak nem habozik beszólni egyet. A fizikai ereje páratlan, mentálisan is helyt áll, ráadásul azonnal észreveszi a gonosz és hataloméhes ember színfalak mögötti kavarását, az ilyen emberek nagyon irritálják őt. Az egyedüli gyengéi a horror filmek, valamint az, hogy a jó kifigyelő képességei miatt hamar a gonosztevők ellenségévé válik.

Boxe, a volt bűnöző. Eredetileg a javítóintézetben dekkolt, de végül az ügyvédje kihozta. Boxe általában mindenkivel bunkó, de igazából van egy megértő és barátságos énje, amit ritkán mutat meg. Boxe szinte mindenben otthon van, kiváló fizikai képességekkel rendelkezik, bár az alacsony termete miatt sokszor kiszokták gúnyolni, valamint heves vérmérséklettel is rendelkezik, utálja, ha beszólnak mondjuk a stílusa miatt. Mindezek mellett, bár nem tűnik annak, de okos is, ha kell, simán elkezd taktikázni, hogy megnyerje az 1 millió dollárt, bár barátokat nem igen akar szerezni, ez főleg a múltjának köszönhető. A nagy Ő-re még várnia kell, mivel az előző szerelme a legjobb barátját választotta helyette, de talán ebben az évadban talál valaki, aki kezelni tudja Boxe-t és az ő kiismerhetetlen személyiségét.

Bridge, a szerelem rabja. A legjobban gitározni szeret, és mindenkivel kedves, de a taktikusokról is meg van a véleménye, nem szereti, ha csak kihasználják őt. Egy igazi Gentleman, a szenvedélye a zene, a gyengéje pedig az, hogy könnyen szerelembe tud esni, ami valamikor hátrány és valamikor előny. Sokszor az előbbire van példa, mivel ha hosszabb időre elválik a kedvesétől, akkor egyre inkább kezd begolyózni, ami elég könnyen elterelheti a figyelmét a játékról.

Cassie, a félénk és visszahúzódó lány. Egy igazi zárkózott személyiség, nagyon nehezen tud beszélgetni másokkal, ezért reméli, hogy a szigeten fog egy-két barátot szerezni, szinte nem is a pénz miatt jelentkezett. Eleinte nem akart, de miután látta, hogy az unokatestvérei Alexander és Alice elhatározták magukat, hogy kipróbálják magukat a showban, ő is beadta a derekát, de tudja, hogy rá szükség is van, hogy fent tarhassa a békét a testvérek között. Bár nehezen tud megnyilvánulni, azért cseppet sem ügyetlen, viszont nagyon nem bírja a beképzelt embereket, ilyenkor azért megszokta mondani a magáét, valamint van egy titka is, hogy sokszor irigyli mások dolgait, ezért ha meglát egy szép fésűt, kis időre "kölcsön szokta venni".


Daniel, az édességmániás. Bármit megtesz, ha kap érte édességet. Az alacsony termete miatt sokszor csúfolták, ezért minden álma egy barátnő. Igazából pont ez a legnagyobb gyengéje is, kissé dilinyós, mindent megtenne egy lányért, csak hogy maga mellett tudhassa és ezért bármire képes. Ugyanakkor nem gyenge ellenfél, de könnyen befolyásolható, a taktikusok kedvükre játszhatnának vele, Daniel pedig hagyja magát manipulálni, csak legyen egy barátnője és elég édessége, de ha barátnőről van szó agresszívá válik, ami cseppet sem érdekli. Vajon ezzel a tervvel meddig fog eljutni az évadban?

Emma, a jó barát. Nagyon sokat számítanak neki a barátai, bár néha egy kicsit visszahúzódó. Van egy lova Becky, akit nagyon szeret. Kissé félénk, szeret gitározni, tud főzni, egy igazi álomlány lehet a pasiknak, viszont eddig nem volt olyan szerencséje, hogy eggyel is találkozzon. Nincs nagy taktikája a show-ra, de a szívét-lelkét bele akarja adni, hogy jobb életet nyújtson a családjának és persze magának. Vajon ennek az ártatlan lánynak Happy Enddel végződik a műsor?

Erick, a kegyetlen szívtipró. A legnagyobb taktikus az évadban, és mindent elkövet, hogy az övé legyen a győzelem. Az a taktikája, hogy a külsejét kihasználva elcsábítja az összes lányt az évadban, hogy a szövetségesei legyenek, vagy egyszerűen kiszavazza őket. Ez szinte minden lánynál beválik, Erick olyan hatással van rájuk, hogy csak egy másik szerelem tudja kizökkenteni őket ebből a csábításból. Képes szinte mindenkin átgázolni, a szülei nevelték ilyenre, bár van neki egy kedves oldala is, de ezt próbálja félre tenni a műsor ideje alatt, mivel csak arra gondol, hogy tudna keresztbe tenni a játékos társainak. Nem bírja az őrült rajongókat, ezért szinte az összes csábítása egyoldalú, de vajon lesz valaki, aki iránt ugyanazt fogja érezni, amit a lány rajongói éreznek iránta?

Jessica, a szépségmániás. Igazi hercegnő, nem tűri el, ha másra azt mondják, hogy szép vagy gyönyörű, és azt a személyt azonnal az ellenségének tekinti. Egy gazdag családba született és van egy öccse, aki folyamatosan szivatja nővérét. A műsorba nem igazán tudja, miért jelentkezett, mert van elég pénze és nem kellene neki a 100.000 dollár, de szeretne a TV képernyőjére kerülni, hogy híres legyen. Utálja ha Jess-nek hívják, ez is egyike azoknak a dolgoknak, amik irritálják ezt a leányzót. A beképzeltsége miatt nehezen szerez barátokat, de ha szerez egyet, akkor rögtön féltékeny lesz, ha az a valaki mással is barátkozik, valamint van egy rejtett oldala is, amit a féltékenysége vezérel, talán ez a tulajdonság a felszínre tör vagy sikerül megváltoznia, mielőtt túl késő?

Ficheiro:260px-Kevinw.png

Kevin, a lelkiismeretes. Mindig az igazat szeretné mondani, utál hazudni, főleg a barátainak. Imádja az állatait, ha ő nyerne, a pénzt, az állatvédelemre költené. Egy átlagos tininél sokkal többször mondja azt, hogy "Anyu" nem tud megélni nélküle, egy igazi mama kedvence lett belőle. Könnyen barátkozó típus, de nincs taktikája a show-ra, csak magát akarja adni, de lehet, hogy ez a mindig őszinte természete előbb-utóbb bajba keverheti.

Ficheiro:Leanne by cavi74.png

Leanne, a pasifaló. Egy igazi egoista, csak saját magával törődik, és mindent megtesz, hogy divatos legyen, viszont nem túl okos lány. Eredetileg, az 1. részben debütált volna Lionnal. Viszont közbe jött az, hogy Serena és Leanne összeveszett a luxushajón, és mivel Serenának elege volt a lányból, belelökte Leannet a vízbe, és Lion rögtön utána úszott, hogy segítsen rajta, közben pedig elment a hajó. Mire kijutottak a vízből, már leforgatták az 1. részt, így Chris és a producerek nem engedték őket versenybe szállni, úgyhogy csak a 15. részben szálltak versenybe, de Leanne harcra készen áll, hogy bosszút álljon és megnyerje az évadot. Egy srác nem tudja könnyen levenni a lábáról, általában nem szokott sokáig együtt járni eggyel, de vajon valaki megváltoztatja-e ezt a tényt?

Linda, a vezéregyéniség. Mindenben első akar lenni, és mindig ő akarja betölteni a csapatkapitányi posztot. Linda igazából egy kedves, okos lány, de nagyon szeret parancsolgatni, régen sok tábor vezetője volt, ezért nem igazán bírja őt senki, sőt megvetik érte, Linda pedig legtöbbször felhúzza magát ezen, így neki sincsenek nagyon barátai, inkább elképzel magának egy képzeletbeli barátot, minthogy mások kedvére tegyen. Viszont próbálja félre tenni ezeket a tulajdonságokat, hogy megnyerje az évadot és talán találjon egy-két barátot úgy közben, de a személyisége biztos, hogy nagyban fogja hátráltatni...

http://www.kephost.com/images4/2013/11/3/a1_2013_11_3_8u192p7jyp.png

Lion, a barátságos. Próbál mindenkivel jól kijönni, de ez nem mindig sikerül. Az évadban kiderül, hogy eléggé érdekes múltja van, amit próbál elfelejteni, mivel egész életében megálázónak találta azt, hogy folyton dadog és fél egy lány közelében, ezért nincs egy lány barátja sem. Eredetileg az 1. részben debütált volna Leannevel. Viszont közbe jött az, hogy Serena és Leanne összeveszett a luxushajón, és mivel Serenának elege volt a lányból, belelökte Leannet a vízbe, és Lion rögtön utána úszott, hogy segítsen rajta, közben pedig elment a hajó. Mire kijutottak a vízből, már leforgatták az 1. részt, így Chris és a producerek nem engedték őket versenybe szállni, így csak a 15. részben szálltak versenybe, de Lion így is reméli, hogy még nem túl késő ahhoz, hogy beilleszkedjen a többiek közé.

Macey, a jó kislány. Nagyon szeret barátkozni és mindenkivel szeretne jóban lenni. Londonban nőtt fel, egy gazdag családból származik, de ettől függetlenül nem egy elkényeztetett hercegnő, ő egy igazi okostojás, inkább az okossági feladatokban jelentkezik, nem az ilyen táborozós feladatokban, de szeretné megmértettetni magát, viszont nem hiszi, hogy itt tudna egy pasit találni magának, egyébként sem bízik meg a fiúkban, de talán ez a verseny, vagy a maga a sors megváltoztatja a véleményét.

Melissa, az elkényeztetett hercegnő, aki fél bepiszkolni a kezét. Imádja a cipőket, egy lépést sem tenne a magassarkúja, smink, vagy manikűr nélkül, és utálja azokat az emberek, akik nem olyan gazdagok, mint ő. Nem fél attól, hogy nem fogják szeretni, sőt, ez őt nem is zavarja, nem próbálja meg elrejteni a hisztis természetét, inkább azt élvezi, ha nevethet mások ostobaságán, annak ellenére, hogy róla sem mondható el az, hogy egy IQ fighter, a külsőn kívül nincs mivel dicsekednie. Ez a lány mindig kiáll magáért, de ugyanakkor teljesen naív, egy jó kinézetű srác gyorsan az ujjai köré tudja csavarni őt, de nem biztos, hogy a lányokkal már ilyen jól fog kijönni.

Mikey, az extrém, sportos versenyző. Bár nem valami sportos, elég ügyetlen srác. Nem sokat beszél, próbál a háttérben lenni, hogy a többiek ne szavazzák ki, de sokszor előbújik belőle a kisördög. A barátság terén sem megbízható, bár könnyen tud barátkozni, ha kell, elárulja a másikat, csak hogy közelebb kerüljön az 1 millióhoz, habár ő nem gonosz, de szüksége van a pénzre, hogy vegyen végre magának egy egész konditermet.

Monique, a modell.  Egy nagyon kedves, és jószívű lány, bár a kedvessége nagy port tud kavarni a játékban. Elsőnek érkezett a szigetre, ezért ez vezethet ahhoz a sztereotípiához, hogy elsőnek is szavazzák ki, valamint a szőke haja miatt tipikusan rá mondhatnák, hogy ő is egy tipikus buta szőke, de ez egyáltalán nem így van! Nehezen tud megbízni másokban, könnyen kiszúrja azokat, akikkel lehet beszélgetni és azokat is, akik csak hátráltatnák a verseny folyamán, nem akar ártani senkinek, de nem tűri, ha valaki leszólja őt vagy az egyik barátnőjét. A modell karrierje hamar felívelt, ezért van pár fiú rajongója, talán ez a show még nagyobb hírnevet szerezhetne neki, viszont ő szeretne minél nagyobb távolságot tartani tőlük, nagyon nem bírja a tapadós srácokat, de lehet, hogy ebben az évadban is akad egy-két rajongója...

Patrícia, a tudós. Szeret okoskodni, és olyat mondani, aminek a hatására lesokkolnak az emberek. Mindene a kémia és a fizika, még a laptopját is elhozta a szigetre, hogy tanulhasson. Alig van barátja a gimiben, inkább csak a stéreberekkel tud kijönni, leginkább azért jelentkezett a műsorba, hogy (mint mindenki más) megnyerje a pénz és ezzel biztosíthassa az egyetemi tandíjat, mert ez a lány nem akar megállni a csúcsnál, újra és újra előre akar törni, hogy az ország legokosabbjai közt emlegessék. Ugyanakkor kissé naív is, az okossága nem segít abban, hogy eltudja dönteni, hogy kiben lehet megbízni, így talán lesz valaki, aki ezt ki fogja használni és túl jár Patrícia eszén, de ami még van ennek a lánynak a tudása mellett, az a bosszúvágya és az igazságérzete.

Ruan, az örökké vidám. Nagyon szeret táborozni, és ezt tudatára adja az összes barátjának. A szülein és a testvérein kívül rengeteg barátja van, a Totál Dráma Dangerben is hamar szerez magának pár havert. A műsorba is azért jelentkezett, hogy még több barátot szerezzen és mindenki a szokottnál is boldogabb legyen miatta, viszont nem is sejti, hogy olyanokkal fogja együtt tölteni a nyári szünetet, akik nem ezt a "Mindenki legyen boldog" elvet követik...

Scarlett, a gót csaj. Nem akar sokat taktikázni az évadban, általában mindig zárkózott, és sokszor hangoztatja, hogy csak úszik az árral, és mindegy, hogy mi történik, csak ő ne essen ki. Ugyanakkor tud aljas is lenni, ha a helyzet azt kívánja, a szarkazmusa és a lehangoltsága ott üt mindenkinek, ahol a legjobban fáj, főleg ha azaz ember egy gonosztevő vagy egy díva, ez a lány nem egyesen megveti a dívákat, nagyon reméli, hogy ebben az évadban nem találkozik ilyennel, de valószínűleg tévedni fog és lehet nem fogja sokáig kibírni közöttük, de azért ő mindent megtesz.

Serena, a pénzéhes díva. Serenának a szülei mindig csak a nővérével törődnek, és mivel régebben kövér és ronda volt, egyre zárkózottabb lett, és eldöntötte, hogy mindenkivel bunkó lesz. A játék során, szinte mindenkivel összetűzésbe keveredik, és akit csak tud, kihasznál, csak azért, hogy ne essen ki. Oda van a divatért, és ha már be kell piszkolnia a kezét, vagy tönkre megy a haja, teljesen kiakad. Ahogy csak tud, próbál taktikázni, ezzel is közelebb kerülve a pénzhez, ezt a lányt nem állíthatja meg senki! Utálja, ha valaki ellenkezik vele, ettől a lánytól lesz mitől tartaniuk a versenyzőtársainak, főleg azoknak, akik egy csapatba kerülnek vele... A mottója, hogy "Ne törődj senkivel és semmivel, csak a célra koncentrálj" vajon erre a versenyre is igaz lesz?

Willian, a balszerencsés. Nagy taktikusnak képzeli magát, de egyáltalán nem az, és a lányok is folyton megutálják, a folyamatos beszólásai végett. Van 2 testvére, akik folyamatosan piszkálják őt, talán ettől lett ő is ilyen beképzelt és utálatos. Willian nagy nőcsábásznak hiszi magát, azt hiszi, hogy ezzel a taktikával, hogy hasizmával elhódítja a lányokat, nagy sikert fog aratni, viszont a balkezessége nagyban hátráltathajta. Fizikailag otthon van, de szinte teljesen féleszű.

 
Oldal Infók

Szerkesztő:
Cody

Join us by MustacheSkulls

Nyitás: 2013.08.09.

Zárás: 2015.09.10.

Szünet: -

Főszerkesztő: Cody

Oldal téma: Totál Dráma Saját Évadok

Fő társoldal: Totál Dráma Évadok

Társalgó: TD Xat Chat

 
Óra
 
Ne Lopj!

Az oldalon lévő képeket, és a tartalmat szigorúan tilos ellopni!

 
Szavazás
Lezárt szavazások
 

Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték