Totál Dráma Danger & Totál Dráma All Stars & Totál Dráma: Boney Island
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Társoldalak

Nick's number one fan by MustacheSkulls

 

 

Helyek: 17/23

Jelentkezési lehetőség:

- Oldal Chat

- Vendégkönyv

 
Főmenü
 
Totál Dráma Danger
 
Totál Dráma All Stars
 
Totál Dráma: Boney Island
 
Szereplők

Versenyzők

Anne, a reménytelenül romantikus. Anne egész életében magányos volt, sosem tudott valamilyen oknál fogva barátokra találni, így csak a családja volt mellette, de ez a bátortalan lány elhatározta, hogy próbál változtatni a viselkedésén. Jelentkezett tehát ebbe a műsorba, hogy megismerkedjen új emberekkel, hátha sikerül barátra lelnie, de legszívesebben élete párjára áhítózik... a bátortalansága mellett még az a rossz tulajdonsága, hogy nagyon nehezen tud megbízni bárkiben is.

Any, a buta, szőke divatos lány. Any IQ-ja nagyon alacsony, az Any féle lányok miatt terjedt el az a mondás, miszerint minden szőke lány buta, Any ennek az élő példája. A divathoz nagyon ért, ugyanakkor rendkívül buta, a legtöbb ember mindig csak kihasználja ezt a szegény lányt, de Any rendkívül vágyik már egy igaz barátnőre és ez a műsor remek lehetőség, a pénzből meg természetesen ruhákat szeretne venni. De egy valamit tudni kell róla, ha egyszer becsapod, utána nem tudod könnyen visszaszerezni a bizalmát... Any biztos benne, hogy nyerni fog és reméli, hogy nem fog okos emberekkel szembe kerülni, nem szereti ha kigúnyolják, de ezzel az IQ mennyiséggel és a fizikai erejével nem biztos, hogy sokáig kibírja.

Ben, a kapzsi. Nagyon hosszú ideig füvezett, ezért lettek vörösek a szemei, de már szerencsére leszokott róla, legalábbis állítása szerint... Ettől függetlenül kell neki a pénz, Ben egy igazi öntelt, kapzsi és pénzéhes srác, akit nem érdekel senki és semmi, csak az, hogy megnyerje a pénzt és ehhez meg van a taktikája, hogy a háttérben marad, amíg a többiek elintézik egymást, de nem valószínű, hogy ez be fog válni, hisz Ben egoista és öntelt személyisége mindig felszínre tör, hiába, hogy kigyúrt, emiatt lehet, hogy sok ellenséget fog szerezni.

Berry, a cowboy. Mexikóból származik, mindene a bika rodeó, a menő kalapok, valamint a haverok az éjszakai bulizásokkal együtt. Nagy nehezen tudta csak ott hagyni ez a srác az otthoni haverjait, de ő is szeretne nyeri, hogy a pénzből egy hatalmas bulit tudjon csapni! Berry kedves, jószívű, a lányok odáig vannak érte, de Berry-nek meg van a rossz szokása, hogy döntésképtelen és nehezen tud uralkodni magán, ha valaki piszkálja, lehet, hogy ez a műsorban is hátrány lesz... Remek túlélő képességei vannak, ezért reméli, hogy ez a műsorban is hasznos tulajdonság lesz.

Brenda, a stréber. Brenda képviseli a "Kicsi a bors, de erős" mondást, mivel Brenda egy hihetlenül nagy stréber, de az esze mellett a bátorsága is határtalan. Aki ki meri csúfolni az alacsony termete vagy a szemüvege miatt, amiben úgy néz ki, mint egy bagoly, akkor annak a személynek rögtön neki esik. Ugyanakkor rendkívül gyenge egy lány, úgy gondolja, hogy ehhez a műsorhoz elég lesz az, hogy rendkívül okos és hogy senki sem tud túl járni az eszén, hát majd kiderül...

Daniella, a vagány csaj. Ez a lány sosem fél bepiszkolni a kezét, mindent megtesz, hogy elérje a célját! Mindenkivel kedves, aki azt megérdemli, de aki nem, az meneküljön tőle, mert Daniella addig nem hagyja abba az ellenségeskedést, amíg nem az övé az utolsó szó! A fizikai és a mentális képességei a helyén vannak, bár van egy enyhe túlsúlya, ami miatt mindig kiakad, ha valaki szóba hozza, de ennek a vagány csajnak is van egy gyengéje, mert nehezen tud ellenállni egy vonzó srácnak, ha egy ilyen elkezdi manipulálni, könnyen a hálójába eshet...

Doug, a magányos farkas. Doug-ra tökéletesen illik ez a jelző, mivel nincs sok barátja, vagy ha szerez is, akkor a gyűlölt bátyja Robert mindet elveszi tőle, még barátnője sem volt, csak egy, de Robert őt is megszerezte. Robert mindig mindent elvesz tőle, még a szülei szeretét is, ezért Doug azonnal kapott a lehetőségen, hogy távol legyen tőle legalább a nyári szünetben, ezért jelentkezett ebbe a műsorba, még a pénz sem érdekli, de Robert ide is követi, hogy megalázhassa, ő pedig nem tud ez ellen tenni.... Van egy hihetlenül romantikus oldala is, szeret gitározni és azt várja, hogy egyszer legyen egy igaz barátnője, aki nem hagyja el Robert miatt... Vajon sikerül megtalálnia és végre szembe tud szállni Robert-el?

Eleanor, a divat megszállottja. Ez a lány egy igazi sztár, legalábbis magát annak hiszi... Szó szerint egy modell amire nagyon büszke, ezért is öltözködik úgy, ahogy valamint rengeteg rajongót szerzett a divat blogja miatt, ami az életben előny lehet, de ebben a műsorban hátrány, mert képtelen megmaradni a blogja nélkül és képes emiatt becsavarodni... Eleanor nem a kedvesek közé tartozik, habár nem teljesen gonosz, de mindent érdekből tesz, hogy övé legyen a pénz, hogy többi millió ruhát vegyen belőlük és a blogjának látogatottsága még jobban felíveljen. Utálja a kövér vagy a nem divatos embereket, képes mindenbe és mindenkibe belekötni.

Esportiv, a sportos. Az apja testnevelő tanár egy iskolában, ezért Esportiv is egész életében mindenfélét sportolt, hogy büszkék legyenek rá a szülei. A termete miatt sokszor megijednek tőle az emberek, de Esportiv végtelenül rendes mindenkivel, utál haragban lenni bárkival is, vagy ha mégis sikerül, akkor azzal rögtön szeretne kibékülni, olyan, mint egy óriás testében ragadt bátortalan nyuszi. A csapata örülhet neki a fizikai ereje miatt, de a szerelemtől próbál óvadkoni, főleg a viszonzatlan szerelmektől, attól képes teljesen kikészülni.

Felina, a macska imádó. Imádja a macskákat, él-hal értük, ezért sürgősen be akart magának szerezni egyet, mikor még csak 12 éves volt. A választása Mr. Whiskers-re esett, akit egyszerűen nem tud nem szeretni, mindent megad neki, amit csak tud, sosem hagyja őt magára, gyakorlatilag mindent megtesz érte. Bár Mr. Whiskers nem szereti őt, Felina azért mindent megpróbál, ezért is jelentkezett ebbe a műsorba, mert Mr. Whiskers találkozni akar a kedvenc műsorvezetőjével és Felina nem fogadja el a nem választ, hogy Mr. Whiskers nem lehet jelen. Felina egyébként egy igazi díva is, mindenkivel kedves és barátságos, de aki nem szereti a macskákat, vagy csak hozzá mer érni Mr. Whiskers-hez, azzal rögtön ellenségek lesznek.

Harp, a kiismerhetlen lúzer. Harp egy igazi lúzer, könnyen kihasználható, legtöbbször elég furcsán és érdekesen viselkedik és nehezen tud ellenálni egy szép lánynak. Legalábbis ilyennek akarja beállítani magát, van egy sötét oldala is, amit próbál félre tenni, mert ha egyszer elszabadul azaz énje, akkor jobb menekülőre fogni, mert Harp egy nagy bosszúálló, ha egyszer valaki megsérti őt, addig nem áll le, amíg a tettes meg nem fizet.

Hilary, a fekete özvegy. Ha ránézünk erre a lányra, rögtön azt lehet mondani róla, hogy nem csak divatos, hanem egy beképzelt plázamacska is. Hilary ezt is akarja elérni, hogy ilyennek higgyék, nem szereti kimutatni a belső érzéseit senki előtt. Ő volt a suliban a méhkirálynő, minden körülötte forgott, ezért Hilary-nak a fejébe szállt ez a "hatalom", mivel semmi mása nincs és bár sosem volt egy szent, néhányszor azért megmutatta az igazi énjét. De aztán jött egy váratlan dolog pont a műsor előtt, ezért Hilary minden érzést magába fojtott és eldöntötte, hogy ő megszerzi az 1 millió dollárt, megváltozik, taktikázni fog és elfelejti a múltat! De Hilary nem is sejti, hogy a múltja hamarabb utoléri, mint hinné... Egy szakítás miatt egyébként nem bízik meg a pasikban, de lehet, hogy ez a véleménye meg fog változni.

Jason, a hírnév és sikervadász. Ez a srác nagyon különlegesnek gondolja magát, ő egy férfi modell, a lesi fotósok állandóan követik minden nap, csak hogy lencsevégre kapják. A természete elég beképzelt, legtöbbször csak magával és a külsejével törődik, imádja magát nézegetni a tükörben és mindig dicséri magát. A műsorba sem a pénz miatt jelentkezett, hanem, hogy még híresebb legyen, de nem csak egyszerűen jelentkezett, hanem a mobilját is magával vitte, hogy tudja hívni a lesifotósokat.

Jey, a kosárkirály. Jey egy kedves nagydarab mackó, akinek a legnagyobb izomzata van a többi fiúhoz képest, rengeteget kosarazik, ezért is jelentkezett a műsorba, mert reméli, hogy ezzel nyerhet, a pénzből pedig tehet valamit az szeretett földanyáért. Ő egy igazi környezetvédő, nagyon szereti az állatokat, viszont hamar konfliktusba tud keveredni, mert nem bírja tétlenül nézni, hogy a gonosz emberek a gyengébbekkel kekeckednek...

Lindana, az örökké lehangolt. Erről a lányról már az arckifejezése alapján el lehet dönteni, hogy neki milyen a természete, mert legtöbbször unott, lehangolt. Legtöbbször a számítógépe előtt szokott ülni, nincsenek barátai, ezért a szülei kényszerítették, hogy részt vegyen ebben a játékban, habár Lindana már az elején eldöntötte, hogy nem érdekli ez az egész és nem fog a szülei kedvére tenni azzal, hogy megváltozik, de azért neki is kell az 1 millió dollár, ezért próbál erőt venni magán... szerencsére van egy kedves oldala is, amit csak bizonyos embereknek mutat meg, viszont kérdéses, hogy itt valakivel is jóban lesz-e.

Nina, a kényszeres hazudozó. Nináról a külső alapján el lehet dönteni, hogy ő egy aranyos, kedves lány, már az arca is ragyog a boldogságtól. Nos igen, ő tényleg az, viszont az emberek hamar rájönnek, hogy Nina egy beteges hazudozó, aki unalomból vagy azért, hogy többen szeressék, ki talál több száz hamis történetet, amiben legtöbbször magát vagy a családját és a múltjukat fényezi. Tagadja, hogy ezeket csak kitalálja, de az emberek nehezen tudnak neki hinni, hisz van ami igaz, de a legtöbb nem... Vajon lesz aki erre vevő lesz, vagy hamar ellenségeket szerez emiatt?

Norrison, a feltaláló. Norrison mentálisan nagyon erős, mindenhez ért, egy igazi ezermester, ha valami tönkre megy, akkor rögtön meg tudja csinálni, valamint több értéktelen kacatból tud valami hasznost építeni, hogy ezzel is segítsen másokat, ez esetben a csapattagjait. Habár nagy darab, azért nem az evés határozza meg az életét, hanem inkább a tudomány, viszont az a rossz tulajdonsága, hogy akik nem olyan okosak, mint ő, azokba konfliktusba szokott keveredni, mivel Norrison semmit sem hagy szó nélkül!

Robert, a mesteri manipulátor. Ha eddig nem láttál egy igazi könyörtelen, kegyetlen és szívtelen főgonoszt ebben a sorozatban, akkor Robert-nél ezt megkapod, mivel rá ezek a tulajdonságok tökéletesen illenek! Gyakorlatilag a kedvenc szórakozása és hobbija az, hogy mások nyomorúságán röhögjön, mindent megtesz, hogy tönkre tegyen valakit, legfőképpen a gyűlölt öcsét, Doug-ot szereti szétszivatni. A legtöbb lány szívét mindig elhódítja, aztán mindig összetöri mindenkinek a szívét, ezzel is előnyt akar kovácsolni magának a játékban. A fizikai erején kívül ott van a hatalmas taktikai képességei, biztos benne, hogy nyerni fog, mert a kihasználható embereket, mint a bábokat, úgy akarja majd drótokon rángatni... Aki egy csapatba kerül vele, annak valószínűleg hamar meg fog pecsételődni a sorsa.

Susi, a meg nem értett anti-szociális. Ennek a hideg, sápadt bőrű lánynak a természete is éppolyan rideg, semmiben sem tehetséges, szeret úszni az árral, mindig azt akarja, hogy más tegye meg az első lépést, nem szeret kockáztatni. Igazából ő egy magányos lány, egyedül amiben jó, az a fodrászat, szereti magának vágni a haját és ő szokta mindig más színre befesteni, ezzel is kifejezi az érzelmeit, hogy éppen milyen a hangulata.

Tamarah, az egyke. Nincsenek testvérei, ezért ő egy elég szerény lány, viszont sosem volt nagy társasága, a folytonos egyedül léttől kissé visszahúzódó lett, valamint ő egy fiús lány, emiatt kerülték őt az osztálytársai. Tamarah viszont tudja, hogy remek túlélő képességei vannak, ezért is jelentkezett ebbe a műsorba és reméli, hogy itt sem lesznek vele elutasítóak az emberek. Belül sokszor depressziós és lelkizős, mindent a szívére vesz és komolyan gondolja a dolgokat. Utál megbántani másokat, kivéve azokat, akik vele is rosszul bánnak, ha kell, akkor ki tud állni azért magáért.

Tenet, az előkelő családból való. Tenet egy nagyon gazdag család egy szem gyermeke, mindent megadtak neki, amit csak kért, már az öltözködése is erről árulkodik. Senki sem hinné, de Tenet-nek ez nem elég, végre élni akarja a saját életét, ahol nem a pénz befolyásol mindent, ezért jelentkezett a műsorba, hogy felfedezze, hogy meg tud-e élni a természetben, vagy igaza volt a szüleinek, miszerint maradjon csak a gazdagok mesés életénél. Valamint amire igazán vágyik egy barátnő, aki nem csak a pénze miatt szereti.

Todd, a techno srác. Todd egy alacsony, jóravaló srác, imádja a számítógépeket, az esze a helyén van, de nagyon kicsi a fizikai ereje. Jó a túlélő feladatokban, mivel a nagyapjával sokszor sátorozott, ezért reméli, hogy ezeket a képességeket feltudja használni ebben a nyári táboros valóságshowban és sikerül megnyernie az 1 millió dollárt.

 

Mr. Whiskers, Felina imádott kiskedvence. Ő az egyetlen nem versenyző itt, bár Felinának annak számít... Négy éve mentette meg őt Felina az álletmenhelyről, Mr. Whiskers viszont ezért nem hálás, hanem rendkívül ellenszenves lett a lánnyal, mivel szerinte egy előkelő gazdag családnál kellene lennie helyette. Valamint az is zavarja, hogy ennyire szereti őt, mindig ölelgeti és puszilgatja, ezért Mr. Whiskers nyíltan megveti őt, ami lehet, hogy megváltozik valamikor, de őt ezt a macskát csak egy valami vezérli jelenleg: hogy lássa Nick Mclean-t!

 
Oldal Infók

Szerkesztő:
Cody

Join us by MustacheSkulls

Nyitás: 2013.08.09.

Zárás: 2015.09.10.

Szünet: -

Főszerkesztő: Cody

Oldal téma: Totál Dráma Saját Évadok

Fő társoldal: Totál Dráma Évadok

Társalgó: TD Xat Chat

 
Óra
 
Ne Lopj!

Az oldalon lévő képeket, és a tartalmat szigorúan tilos ellopni!

 
Szavazás
Lezárt szavazások
 

Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték