Totál Dráma Danger & Totál Dráma All Stars & Totál Dráma: Boney Island
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Társoldalak

Nick's number one fan by MustacheSkulls

 

 

Helyek: 17/23

Jelentkezési lehetőség:

- Oldal Chat

- Vendégkönyv

 
Főmenü
 
Totál Dráma Danger
 
Totál Dráma All Stars
 
Totál Dráma: Boney Island
 
Szerelmespárok

Szerelmespárok

Ficheiro:Maceyandashton-Eliminationkiss.png

Macey és Ashton

Összejöttek: 6. epizód

Első csók: 5. epizód

Szakítottak: -

Státusz: Jelenleg még mindig együtt vannak.

Ficheiro:-7- Bridge kisses Emma.png

Bridge és Emma

Összejöttek: 7. epizód

Első csók: 7. epizód

Szakítottak: -

Státusz: Jelenleg még mindig együtt vannak.

Ficheiro:Ericekiss.png

Erick és Alice

Összejöttek: 16. epizód

Első csók: 7. epizód

Szakítottak: -

Státusz: Jelenleg még mindig együtt vannak.

Ficheiro:LionflirtwithMonique.png

Lion és Monique

Összejöttek: 18. epizód

Első csók: 18. epizód

Szakítottak: 19. epizód

Újra összejöttek: 24. epizód

Státusz: Serena megcsókolta Liont taktikából, hogy szét szedje Moniquét és Liont, ezért Monique szakított Lionnal, de a rész végén kibékültek. Végül az utolsó epizódban újra összejöttek, mivel Lion végig Moniquét támogatta a döntőben.

Ficheiro:Cassieandblakekiss.png

Blake és Cassie

Összejöttek: 19. epizód

Első csók: 19. epizód

Szakítottak: -

Státusz: Jelenleg még mindig együtt vannak.

Ficheiro:Thekiss.png

Leanne és Boxe

Összejöttek: 22. epizód

Első csók: 22. epizód

Szakítottak: 25-26. epizód

Státusz: Szakítottak, mivel már elegük lett egymásból. Azóta Leanne egy új pasival jár, Boxe pedig újra Serenába lett szerelmes.


Vonzódások

Ficheiro:Boxe and serena first kiss.png

Boxe és Serena

Kölcsönös vonzódás alakult ki köztük. Boxe a 15. részig teljesen Serenába zúgott, de Serena csak vonzódást érzett iránta, szerelmet nem. Miután Leanne megérkezett, Boxe azonnal belé szeretett, Serena féltékeny lett, és bevallotta szerelmes Boxeba. Boxe azt mondta nem szerelmes már Serenába, de mikor Serena megcsókolta Liont, Boxe rögtön féltékeny lett, ebből is látszik, hogy nem mondott igazat. Leanne és Boxe végül összejöttek, de nem sokkal később a különkiadásban szakítottak, ezért van esély arra, hogy Boxe és Serena összejöjjön.

http://www.kephost.com/images4/2014/1/29/a1_2014_1_29_3qhfpuxn88.png

Daniel és Monique

Ez a kapcsolat csak Daniel részéről volt érvényes, Monique még csak nem is kedvelte Danielt, és próbálta is lerázni, de Daniel ezt észre sem vette, mert elvakítja a szerelem.

Ficheiro:Tapa.png

Monique és Blake

Csak Blake volt szerelmes Moniquéba, úgy, mint Daniel, de Monique sosem kedvelte Blaket, végül a 13. részben lett vége ennek a "románcnak", Monique elmagyarázta, hogy ő mindig is utálta Blaket, és Cassie az aki szerelmes a fiúba. Blake ekkor habarodik ki Moniquéból, azóta mind a ketten ellenségként tekintenek egymásra.

Ficheiro:Scarlex.png

Scarlett és Alexander

Csak Alexander részéről, Scarlett csak barátként tekint rá.

http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20110803223752/totaldramadanger/pt/images/1/12/Serena_flirt_whith_mikey.png

Serena és Mikey

Csak Mikey részéről, Serena csak taktikából flörtölt vele.


Erick taktikai kapcsolatai

Ficheiro:830px-Cute bear002.png

Erick az évad során több lánnyal járt, vagy több lány szívét hódította el, de csak azért, hogy a szövetségese legyen, vagy hogy kiszavazza az illetőt.

Ficheiro:Erick welcome the Alice.png

Erick és Alice

Erick és Alice igazából később egy szerelmespár lett, de eleinte Erick csak bábként tekintett rá, egy lányra akit elakart hódítani, hogy legyen +1 szavazata. Alice egyre jobban vonzódott Erickhez, de ezt senkinek sem merte bevallani Emmán kívül. És mivel Melissa is beleszeretett Erickbe, így a 2 lány riválisok lettek. A 7. részben végül elcsattan az első csók, akkor szeret Erick is bele a lányba, és később egyre többször előfordul, míg összejönnek. Így Alice az a lány, akinek sikerült elérnie, hogy Erick beleszeressen, és ő az egyetlen akire Erick nem bábként tekintett később.

Ficheiro:MelissakissErick.png

Erick és Melissa

Melissa, már mikor meglátta Ericket azonnal beleszeretett. El is becézte Ercinek, és az egész évadban így hívja a fiút. Erick eleinte elég sokat foglalkozott Melissával, mert azt akarta, hogy a szövetségese legyen, és mindig vele szavazzon. Ez így ment, de egy idő után Erick kezdett kiborulni Melissa miatt, aki állandóan vele akart lenni. Melissa és Alice folyton Erickért harcoltak, és mikor Erick összejött Alicevel, akkor gondolta úgy Erick, hogy Melissa már csak teher lesz. Melissa megszabadult Alicetől, így már nyitott kapuk voltak Melissa előtt. A 18. részben Melissa megcsókolta Ericket, ekkor telt be a pohár Ericknél, és inkább veszít el egy szövetségest, mint szakít Alicevel. Erick nyerte a próbát, és azt a jutalmat, hogy haza küldjön valakit. Erick Melissát választotta, aki nem haragszik, sőt örült, hogy megszabadult a helytől, és örökké szeretni fogja Ericket.

Ficheiro:21.png

Erick és Patrícia

Patrícia már az 1. részben vonzódott Erickhez, a 7. rész végén össze is jöttek, bár a 9. epizódban szakítottak, mivel Patríciának elege lett Erick zsarnokoskodásából, és ő az egyetlen aki kiszeretett Erickből. De nem számítanak szerelmespárnak, mivel Erick csak taktikai okok miatt járt a lánnyal. Később kiderült Erick amíg járt Patríciával, tényleg érzett, egyfajta vonzódást, ahogy Patrícia is.

Ficheiro:691px-Linda jealous.png

Erick és Linda

Linda Erick legnagyobb híve. Már az első részben beleszeretett a fiúba. Erick ezt nagyon gyorsan kihasználja, és mivel Linda túl erős, Erick elintézte, hogy már a 2. részben kiessen. Linda visszatért, aminek Erick nem igen örült, főleg akkor, mikor Linda megcsókolta Ericket, Lindát hamar kiszavazták, de Linda még mindig szerelmes Erickbe.

Ficheiro:2.png

Erick és Scarlett

Scarlett vonzódását a 2. részben láthattuk először, ő és Erick tényleg barátok lettek. Mivel nem voltak egy csapatban, Erick nem sokat törődött vele, csak akkor mikor Linda visszatért. Scarlett nem haragszik Erickre, és barátként tekint rá, ahogy Erick is. Scarlett az egyetlen lány, aki szerelmes lett Erickbe, de még sem csókolta meg. Scarlett később elmondja, hogy továbbra is barátként tekint Erickre, de ő már elfogadta, hogy Alicevel jár.

 
Oldal Infók

Szerkesztő:
Cody

Join us by MustacheSkulls

Nyitás: 2013.08.09.

Zárás: 2015.09.10.

Szünet: -

Főszerkesztő: Cody

Oldal téma: Totál Dráma Saját Évadok

Fő társoldal: Totál Dráma Évadok

Társalgó: TD Xat Chat

 
Óra
 
Ne Lopj!

Az oldalon lévő képeket, és a tartalmat szigorúan tilos ellopni!

 
Szavazás
Lezárt szavazások
 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!