Totál Dráma Danger & Totál Dráma All Stars & Totál Dráma: Boney Island
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Társoldalak

Nick's number one fan by MustacheSkulls

 

 

Helyek: 17/23

Jelentkezési lehetőség:

- Oldal Chat

- Vendégkönyv

 
Főmenü
 
Totál Dráma Danger
 
Totál Dráma All Stars
 
Totál Dráma: Boney Island
 
Szerelmespárok

Szerelmespárok

Ficheiro:DexeoandSkyliet.png

Dex és Skyler

Összejöttek: A műsor előtt.

Első csók: A műsor előtt.

Szakítottak: A műsor előtt.

Újra összejöttek: 8. epizód

Státusz: Boxe szerelmes volt Skylerbe, ezért megcsókolta, és ezt pont meglátta Dex is, ezért Dex szakított a lánnyal, mert azt hitte, hogy megcsalta. A Totál Dráma All Starsban végül megbocsátott a lánynak, és újra összejöttek.

Ficheiro:NewCanvas2.png

Clara és Danny

Összejöttek: 8. epizód

Első csók: 8. epizód

Szakítottak: -

Státusz: Jelenleg még mindig együtt vannak.

Ficheiro:Boxeshocked.png

Serena és Boxe

Összejöttek: 9. epizód

Első csók: Totál Dráma Danger - 10. epizód

Szakítottak: -

Státusz: Jelenleg még mindig együtt vannak.

Ficheiro:Nickrenfirsimage.png

Nick és Lauren

Összejöttek: 10. epizód

Első csók: 10. epizód

Szakítottak: 14. epizód

Újra összejöttek: 14. epizód

Státusz: Jenny azt akarta, hogy szakítsanak, ezért úgy tett, mintja járna Nickkel, amit Lauren el is hitt, ezért szakított Nickkel, de végül rájött arra, hogy hibázott, és újra egy pár lettek.

Alice és Erick

Összejöttek: Totál Dráma Danger - 16. epizód

Első csók: Totál Dráma Danger - 7. epizód

Szakítottak: 10. epizód

Újra összejöttek: 17. epizód

Státusz: Erick elkezdett flörtölni Katelynnel, mivel tovább akart jutni a játékban, de mikor Katelyn kiesett, nem sokkal később Alice debütált, és mivel azt hitte, hogy Erick megcsalta, szakított vele. Így sokáig se veled, se nélküled kapcsolat volt közöttük, de a végleges együttmaradás mellett döntöttek.

Ficheiro:SheoandLindet.png

Shawn és Linda

Összejöttek: 23. epizód

Első csók: 11. epizód

Szakítottak: -

Státusz: Jelenleg még mindig együtt vannak.


Vonzódások

Ficheiro:Chriah.P.png

Mariah és Chris. P

Ez a vonzódás, csak Chris P. oldalán érvényes, mikor meglátta Mariaht azonnal beleszerett, de Mariaht végül annyira idegesítette Chris rajongása, hogy Vörös csapat nagy részével együtt, kiszavazta, de Chris P., továbbra is szerelmes a lányba.

Ficheiro:Serena hug Dex and skyler and boxe see.png

Serena és Dex

Csak Dex részéről volt érvényes a vonzódás, Serena csak azért kezdett el flörtölni vele, hogy féltékennyé Boxet, akivel pedig Jenny flörtölt taktikából. Végül Dex azt hitte, Serena érzései komolyak felé, de aztán ráébredt, hogy a lány csak becsapta, és megszűnt végül ez a viszony.

Ficheiro:ErickeoandKateliet.png

Erick és Katelyn

Erick, csak úgy mint az előző évadban, próbálta elcsábítani a hölgyeket, de Lindán kívül senki nem volt vevő rá, ezért egy hosszú ideig rá állt Katelynre, és az ujja köré csavarta, de Katelyn végül Jennynek hála kiesett a játékból, és még Alice is szakított vele, mivel azt hitte, hogy Erick megcsalta. Mikor Katelyn visszatért, akkor Erick már nem próbált flörtölni vele, nehogy Alice még jobban megharagudjon rá, de Katelyn érzései nem tűntek el, Erick iránt.

Ficheiro:691px-Linda jealous.png

Erick és Linda

Linda volt a Totál Dráma Dangerben, Erick egyik legnagyobb híve, még Alicet is eldobta maga mellől, hogy megkapja Ericket, de sajnos nem sikerült. A Totál Dráma All Starsban, továbbra is érzett vonzódást Erick iránt, de Erick nem nagyon foglalkozott a lánnyal, és mikor megjött Alice, végleg nem vett róla tudomást. Linda, hogy kibéküljön Alicevel (bár később megint haragban lettek), "szakított" Erickkel, és eközben rájött arra, hogy szerelmes lett Shawnba. Végül Linda, és Shawn összejöttek, de bevallotta, hogy Erickhez mindg is vonzódni fog, de Shawn az igazi.

 
Oldal Infók

Szerkesztő:
Cody

Join us by MustacheSkulls

Nyitás: 2013.08.09.

Zárás: 2015.09.10.

Szünet: -

Főszerkesztő: Cody

Oldal téma: Totál Dráma Saját Évadok

Fő társoldal: Totál Dráma Évadok

Társalgó: TD Xat Chat

 
Óra
 
Ne Lopj!

Az oldalon lévő képeket, és a tartalmat szigorúan tilos ellopni!

 
Szavazás
Lezárt szavazások
 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!