Totál Dráma Danger & Totál Dráma All Stars & Totál Dráma: Boney Island
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Társoldalak

Nick's number one fan by MustacheSkulls

 

 

Helyek: 17/23

Jelentkezési lehetőség:

- Oldal Chat

- Vendégkönyv

 
Főmenü
 
Totál Dráma Danger
 
Totál Dráma All Stars
 
Totál Dráma: Boney Island
 
Szerelmespárok

Szerelmespárok

Anne és Tenet

Összejöttek: 7. epizód

Első csók: 7. epizód

Szakítottak: -

Státusz: Jelenleg még mindig együtt vannak.

Esportiv és Nina

Összejöttek: 12. epizód

Első csók: 12. epizód

Szakítottak: -

Státusz: Jelenleg még mindig együtt vannak.

Any és Todd

Összejöttek: 13. epizód

Első csók: 13. epizód

Szakítottak: -

Státusz: Jelenleg még mindig együtt vannak.

Doug és Hilary

Összejöttek: 11. epizód

Első csók: 10. epizód

Szakítottak: 11. epizód

Újra összejöttek: 16. epizód

Státusz: Jelenleg még mindig együtt vannak.

Hilary és Robert

Összejöttek: A műsor előtt.

Első csók: A műsor előtt.

Szakítottak: A műsor előtt.

Státusz: Már nincsenek együtt, bár Robert érez valamit Hilary iránt.

Berry és Tamarah

Összejöttek: 17. rész

Első csók: 17. rész

Szakítottak: 22. rész

Újra összejöttek: 25. rész

Státusz: Jelenleg még mindig együtt vannak.


Vonzódások

Daniella és Jason

Egyedül Daniella vonzódik Jason iránt, Jason csak barátként tekint rá.

Berry és Lindana

Berry és Lindana között az egész évadban kölcsönös vonzalom volt, de végül Berry másba szeretett bele, Tamarah-ba, ahogy Tamarah is bele szeretett, így Berry vele jött össze, Lindana is így kiszeretett Berry-ből, ezért a 19. részben ez a kölcsönös vonzalom véget ért.


Robert taktikai kapcsolatai

Robert az évad során nem egy lány szívét elhódította, a taktikája nagyon hasonlít a Totál Dráma Danger-ből ismert Erick-éhez, annyi különbséggel, hogy ő sokkal kegyetlenebbül bánt velük.

Robert és Susi

Susi volt Robert első áldozata, mivel őt tudta legkönnyebben irányítani a Masnis Medvék csapatából. A 3. epizódban kezdett el flörtölni Susi-val, ami nagyon tetszett a lánynak, leginkább azért, mert ő volt az első srác, akit érdekelt. A 4. részben már komolyabban flörtölt Susi-val és már közel jártak ahhoz, hogy Susi végleg belegabalyodjon Robert hálójába, de mikor Susi meglátta, hogy Robert kikezdett Hilary-val és Any-vel, Susi rájött arra, hogy Robert csak taktikából flörtöl vele, de mielőtt eltudta volna mondani bárkinek, Robert bosszúból kiszavaztatta.

Robert és Nina

Miután Nina átkerült a Masnis Medvék csapatába, nagyon hamar kiderült a lányról, hogy mennyire befolyásolható, ez pedig feltűnt Robert-nek is. Komolyabban a 8. részben kezdett el flörtölni a lánnyal, bár Hilary megmondta neki, hogy ne bízzon benne, Nina nem hallgatott rá és részről-részre egyre jobban beleszeretett Robert-be, így pedig kezdte elfelejteni Esportiv-ot. Végül a 9. részben kiderült, hogy Nina legnagyobb félelme az első csók, Robert pedig ezt kihasználva megcsókolta és ezt megpecsételte a kapcsolatukat. A 10. résztől kezdtek el járni, bár ez csak egy hamis kapcsolat volt, de végül Nina előtt leesett a rózsaszín köd, mert tanúja lett annak, hogy Robert megcsókolta Hilary-t, így Nina szakított vele, Robert pedig kiszavazta a szövetségeseivel, de Ninát ez nem törte meg, mivel összejött az utórengésben Esportiv-val.

Robert és Hilary

Robert és Hilary egy érdekes páros, az egyetlenek, akik már a műsor előtt is jártak, de végül Robert megcsalta őt Doug barátnőjével és egyben Hilary legjobb barátnőjével, hogy ezzel is Doug-nak ártson. Hilary ezt nem tudta elfogadni, ezért szakítottak, majd véletlenül ugyanúgy jelentkeztek ebbe az évadba, Hilary pedig nem akarta, hogy kitudódjon a titka, hogy szakított Robert-el, nehogy tönkre menjen a hírneve, ezért Robert megígérte, hogy nem árulja el senkinek, ha a szövetsége lesz. Hilary az is lett, Any-vel együtt, közben Robert taktikából folyton flörtölt Hilary-val, hogy elszakítsa Doug-tól, de ez nem jött össze, közben Hilary minden érdeklődését elveszítetette Robert iránt, miközben Robert kezdett beleszeretni Hilary-ba. Robert-nek végül sikerült őket szétválasztani, mivel Robert megcsókolta Hilary-t, így Doug szakított vele, Hilary pedig, hogy bosszút álljon mindenért, taktikaként engedett Robert-nek és összejöttek, így fordult a kocka és Hilary kezdte kihasználni Robert-et, de Robert erre rájött és miután látta, hogy Hilary és Doug ismét összejöttek, kiszavaztatta Hilary-t, de elmondta, hogy az érzelmei iránta valósak.

Robert és Daniella

Miután felbomlottak a csapatok, Robert észrevette, hogy Daniella a naivabb a lányszövetségből, ezért elkezdett flörtölni vele, amire Daniella hamar vevő lett és kezdte el felejteni Jason-t. Először Lindana próbálta minden áron figyelmeztetni, aztán Tamarah és Any is elmondták, hogy Robert-el vigyázni kell, de Daniella nem hallgatott egyikükre sem, mert szerette volna megismerni Robert-et és megtudni, hogy miért nem bírja őt senki. Végül Daniella teljesen beleesett Robert-be, Robert pedig "szerelmet" vallott neki és meg is jutalmazta őt egy csókkal, még el is választotta Daniellát hajdani barátaitól, Daniellát pedig így semmi sem állíthatta meg, még Eleanor sem, aki szintén küzdött Robert szerelméért. Végül mégis lebukott, mert Tamarah-nak elmondta, hogy csak kihasználja a lányt, valamint Daniella riválisát Eleanor-t is, ezt Daniella meghalotta és rájött, hogy teljesen hibásan védte meg eddig a fiút, ezért bosszúból gyomorszájon vágta és véget vetett a köztük lévő "románcnak", de Robert ezt nem hagyta annyiban és csak úgy, mint az előző három lányt, őt is kiszavaztatta.

Robert és Eleanor

Robert még a csapatfeloszlatás előtt elkezdte szédíteni Eleanor-t, mert rájött arra, hogy a lány milyen kihasználható. Eleanor az elején teljesen tagadta, hogy egyáltalán érez valamit Robert iránt, de aztán fokozatosan bele szeretett és járni szeretett volna a sráccal. Robert nem igazán zavartatta magát, mert miközben Eleanor csavarta el, Hilary-val járt, de miután Hilary Doug-ot választotta helyette, már semmi sem állt az útjába, hogy Eleanor szíve teljesen az övé legyen. Elkezdtek járni, Eleanor mindent megtett, amit Robert csak kért tőle, mindig vele szavazatott, Any-t is egy arabig az ő oldalára állította, valamit segített szét szedni Berry-t és Tamarah-t. De Eleanor kezdte jobban elveszíteni a hitét Robert-ben, mert közben Daniellával is flörtölt, valamint mindig veszekedett a lánnyal, ha nem akart engedelmeskedni neki vagy valami rosszat tett. Végül a 23. részben szakítottak, mert Berry-nek hála, Eleanor rájött arra, hogy Robert végig csak kihasználta, ezért szövetkezett Any-vel és Tamarah-val Robert ellen, hogy kiejtsék őt, de végül ez nem jött össze, mert Robert ejtette ki őt.

 
Oldal Infók

Szerkesztő:
Cody

Join us by MustacheSkulls

Nyitás: 2013.08.09.

Zárás: 2015.09.10.

Szünet: -

Főszerkesztő: Cody

Oldal téma: Totál Dráma Saját Évadok

Fő társoldal: Totál Dráma Évadok

Társalgó: TD Xat Chat

 
Óra
 
Ne Lopj!

Az oldalon lévő képeket, és a tartalmat szigorúan tilos ellopni!

 
Szavazás
Lezárt szavazások
 

Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték